HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

2023 En İyi İç Kapı Satın Alma Rehberi

18-03-2022 02:23
2023 En İyi İç Kapı Satın Alma Rehberi
2023 En İyi İç Kapı Satın Alma Rehberi
 
İç kapı satın alma rehberi burada! İç kapı seçerken, yaşam alanınızın kalitesini belirleyecek en önemli unsur, ev tarzınıza uyum sağlayacak örnekler bulmaktır. Ev dekorasyonuna katkı sağlayacak en önemli mobilya kapıdır. İç kapı modelleri tüm odaları birbirine bağlayan ve aynı anda birbirinden ayıran demirbaştır. İç kapı alırken en başta bütçenize uygun seçenekleri değerlendirmelisiniz. 2023 iç kapı satın alma rehberi ile eviniz için en modern kapıları en uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. 

En Şık Ev İç Kapı Modelleri 2023

 

Dekorasyon bir bütündür. Evimizin önemli dekorasyon unsurlarından biri olarak iç kapılar ilk sırada yerini almaktadır. Bu yazımızda evimize ve bütçemize en uygun  kapı modeli bulmaya çalışacağız . Bu makale, iç kapı satın alma konusunda sizlere bir tavsiye niteliğindedir.

Yeni bir ev almış ya da evimizin dekorasyonundan sıkılmış olabilir. Ev kapısı değiştirirken renk, desen ve yapı malzemesi olarak doğru ürünleri seçmek önceliğimiz olmalıdır. İşte ev dekorasyonun en önemli parçası iç kapı seçimi hakkında sizler için bir kaç öneri!

Ev Dekorasyonunun En Önemli Parçası İç Kapı Seçimi

İç dekorasyonun imzası sayılabilecek kapılar; Ahşap, PVC, melamin, laminat, lake, gibi birçok farklı malzemeden üretilmektedir. İç kapı seçimi genellikle bu seçeneklerden yapılmaktadır. Farklı özelliklere sahip bu malzemeler avantaj ve dezavantajlara sahiptir. Doğal ve dayanıklı bir ürün satın almak isteyen birçok kişi ahşap kapı tasarımlarını tercih etmektedir.

İç mekanlarda kullanılacak kapının seçilebilmesi için ürünün kullanılacağı alanın sıcaklık ve nem seviyesi dikkate alınmalıdır. Banyo ve duş gibi nem ve buhara maruz kalan alanlarda ahşap kapıların kullanılması özen gerektirir. Bu nedenle bu tür alanlarda; PVC, melamin, laminat gibi sentetik malzeme kapılar avantajlıdır. Bu kapı çeşitleri ev tasarımlarınıza uygun renk alternatiflerine sahiptir.

Evleriniz İçin En Uygun İç Kapı Çeşitleri Nelerdir?

Evleriniz için en uygun iç kapı çeşitleri evin tasarımına ve bütçenize bağlı olarak değişir. Her kapı çeşidinin birden fazla renk seçeneği ve tasarımı vardır. Bütçenizi belirledikten sonra eviniz için en uygun iç kapı modellerini satın alabilirsiniz. 

Estetik ve Şık Mutfak Kapıları

Mutfak kapıları şeffaf veya buğulu cam olabilir. Camın zarafeti mutfağınıza güzel bir detay katacak. Bu nedenle mutfağınızda çerçeveli ve camlı kapılar tercih edebilirsiniz.

Bunun yanı sıra cam sürgülü kapılar da mutfağınız için kolaylık sağlayabilir. Kapılar yana çekildiğinde mutfağınız geniş ve ferah bir alana yayılacaktır. Bu tür kapıları zemine zarar vermeden sürmek için alt kısmındaki lastiğin hafif bir yapıya sahip olması gerekir. Kullanacağınız zemin malzemesinin kolay çizilemeyecek türde olmasına dikkat edilmelidir. Rahat kullanımın yanı sıra kibar bir görünüme de sahip olacaktır.

Camsız Yatak Odası Kapıları

Yatak odası kuşkusuz o evde yaşayan kişiler için en konforlu alandır. Yatak odası sessiz bir süre için kaçınılan bir sığınaktır. Bu nedenle, sığınak kapınızın ses geçirmez, kalın ve dayanıklı olmasını isteyeceksiniz. Ahşap ve ses geçirmez kapıları yatak odasında rahat etmenizi sağlayacaktır.

Evlere en uygun Amerikan kapılar olan yüksek tavanlar, eskitilmiş detayı ile evinize vintage bir görünüm katacak.

Modern ve Şık Salon Kapıları

Yaratıcılığınızı özgürce ifade edebileceğiniz en keyifli bölüm olan salon kapılarıdır. Salon iç kapılarında dikkat edilmesi gereken en önemli detay dizayna uyum sağlamaktır. 

Evinize minimal dokunuşlar yapmak istiyorsanız camlı iç kapıyı tercih edebilirsiniz. Görüntü olarak her yere mükemmel bir şekilde uyacaktır. Birkaç adımda evinizin görünürlüğünü ve kalitesini artıracaktır. 

Eviniz bir kış evi, örneğin bir dağ evi ise, bahçeye açılan kapınızı nispeten kaliteli ve dayanıklı olan maun ağacından yapabilirsiniz. Doğa ile mükemmel bir uyum içinde olan bu kapı, evinize organik bir görünüm katarken aynı zamanda doğa ile bütünleşecek. Kışın yağmurdan veya kardan kolayca yıpranmayacak, evinizi sıcak tutarken sizi tatmin edecek kapı çeşididir.

Suya ve Neme Dayanıklı Banyo Kapıları

Banyo kapıları stilden stile değişir ve çoğu insanın tercih ettiği mahremiyeti içerir. Bu nedenle Amerikan tarzı camsız lake iç kapılar banyo kapıları için uygundur. Sade ve kullanışlı olan bu kapılar, iç mekanı rahatsız etmeyecek, cebi yakmayacak uygun maliyetli tasarımlardır. Eğer bütçeniz yeterli ise suya ve neme dayanıklı lake, PVC ya da melamin kapı modellerini banyolarda tercih edebilirsiniz. 

İç Kapı Üreticisi Evkap ile Tanışın!

Binlerce en iyi iç kapı tasarımları ve uygun fiyatlı iç kapılar almak için Evkap ile iletişime geçin. EVKAP toptan iç kapı üreticisi olarak liderdir. Toptan ve perakende iç kapı modelleri burada! En çok tercih edilen iç kapı modelleri için içeriği inceleyin.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.